Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε μία ακόμα παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων για ηλικιωμένους αναγνώστες και αναγνώστες με άνοια “Μικρές Ιστορίες για Μεγάλους”, αυτή τη φορά στον πολυχώρο πολιτισμού “Λείριον” στο Χολαργό.
Μπροστά σε ένα ιδιαίτερα θερμό κοινό, η νευροψυχολόγος και επιστημονική επιμέλητρια της έκδοσης Όλγα Λυμπεροπούλου, η εικονογράφος – συγγραφέας Χριστίνα Αβδίκου και η συγγραφέας Δήμητρα Κίτσου μίλησαν το βιβλίο, ενώ ο παρουσιαστής – σύμβουλος επικοινωνίας Άλεξ Κάβδας διάβασε δύο από τα διηγήματα της συλλογής.
Ευχαριστούμε θερμά το βιβλιοπωλείο Monogram για την διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και όλους και όλες όσοι βρεθήκατε κοντά μας για να μάθετε περισσσότερα γι’ αυτό το ξεχωριστό βιβλίο που έχει σαν στόχο να ξαναδώσει την απόλαυση της ανάγνωσης στους ηλικιωμένους αναγνώστες και στους αναγνώστες με άνοια.
* Περισσότερες πληροφορίες για τις “Μικρές Ιστορίες για Μεγάλους” μπορείτε να βρείτε εδώ.